Despre VRĂJI ȘI VRĂJITOARE. Nu tratați aceste probleme cu medicamente, lupta este duhovnicească!

Vrăjile sunt un fenomen foarte prezent în viața noastră, dar se știe și se discută foarte puțin despre aceste lucrări malefice. Cunoscându-l pe Părintele Daniil Horga, un preot ce timp de o viață s-a luptat cu diavolul și implicit cu vrăjile, am făcut acest video bazat pe învățătura Sfinției sale, pentru a explica tuturor celor interesați cât de periculoase sunt și cum ne putem feri de aceste atacuri demonice asupra sănătății, înțelegerii din familie, reușitei în viață etc.

 

BLOGUL ORTODOX SUSȚINE

Advertisements

2 thoughts on “Despre VRĂJI ȘI VRĂJITOARE. Nu tratați aceste probleme cu medicamente, lupta este duhovnicească!

 1. Da. Recunosc manifestarile descrise spre finalul din filmulet . Familia mea a fost o astfel de victima , s-au facut demult timp farmece pe casa mamei mele . Le-a ingaduit Dumnezeu ca sa ajungem sa traim Ortodoxia in care am fost botezati .
  Din 1999 am luat calea Bisericii , in toti acesti ani am trait multe , am descoperit multe , s-au limpezit multe dar au mai ramas lupte de dus . Cand ma uit in urma nu vad decat dezastrul celor care ne-au vrut distrugerea . Am avut multi dusmani din neamurile din care provin . Una din practicile vrajitoarelor este ….sarutul. Lucrarea asta a fost descrisa de Pr Ilarion Argatu in cartea sa “Despre Vrajitorie…”
  dar forma care mi s-a aplicat mie a fost inedita : acum 3 ani matusa mea impreuna cu fiica ei m-au sarutat simultan intr-un moment nepotrivit , s-au repezit ca niste ulii asupra mea si m-au sarutat pe obraz in acelasi timp . E o poveste foarte complicata , care cuprinde mai multe personaje , poveste pe care am inceput sa o clarific prin citirea Psaltirei la miezul noptii insa numai in Post . Anul acesta spre sfarsitul Postului SF . Apostoli Petru si Pavel ( am citit tot postul Psaltirea) , chiar in ultima saptamana , intr-o vineri dimineata la ora 9 , dupa ce petrecusem o buna parte din noapte citind Psaltirea , am primit vestea ca una dintre dusmancele mele, care de 30 de ani imi urmarea familia , a decedat . Vestea am primit-o chiar de la fiica ei , asta dupa ce le-am pus la Psaltire la o manastire acum 2 ani ca sa nu ma mai hartuiasca . Insa au ramas matusa mea si fiica ei care ma urmaresc mai cu perdea dar tot nu se lasa . In Postul Sfintei Mari le-am pus si pe ele la Psaltire la aceeasi manastire . Ce credeti ? La cateva zile dupa acest moment , din senin asa mi-au cerut socoteala pt ceva printr-o terta persoana , o alta ruda comuna cu care ele pastreaza legatura . Nu au facut-o direct , sunt prudente . Le-am acuzat de complicitate cu persoana care a decedat anul acesta si evita sa se mai expuna .
  Stiti ce ma ingrozeste ? Faptul ca femeilea astea se duc la biserica , se dau evlavioase , se imbraca in negru , fuste lungi , batic pe cap , aduna preoti in jurul lor , se duc la manastire , postesc , zici ca sunt cele mai credincioase fiinte ….dar nu este asa . Problema este ca preotii care le frecventeaza nu stiu ce fac ele si astfel compromit Biserica , omul obisnuit ajunge confuz ca nu stie ce sa mai creada .
  Pr Pantelimon ( Dumnezeu sa-l odihneasca cu Sfintii ! ) le-a respins diplomat , nu le-a facut jocul . Le-a vazut cum sunt dar restul preotilor ? Preotii ar trebui sa fie radare de depistat impostura , toti , fara exceptie ca doar sunt slugile Domnului . Nu vreau sa inteleg cum , ca preot , te poti pune la cheremul unor asemenea femei care au standarde duble .

  Am reluat citirea Psaltirei dar doar in zilele de miercuri si vineri cand tin post .

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s